Tehnikamaja ilmajaam:

Vaata ilmainfot

Eesti Maaülikoolis võtavad mõõtu 3D tootedisainerid

AruCAD võistlus 2023. aastal

22. märtsil toimub Eesti Maaülikooli tehnikamajas juba teist aastat järjest 3D-tootedisaini võistlus, kus saavad mõõtu võtta kõik Fusion tarkvara tundvad tehnikahuvilised. 

"Oleme veendunud, et selline võistlus annab kõigile tehnikahuvilistele suurepärase võimaluse rakendada oma oskusi praktilistes ülesannetes ning avastada uuenduslikke lähenemisviise tootearenduses. See innustab loovust, tehnilist osavust ning valmistab osalejaid ette tuleviku väljakutseteks tööstuses," sõnas ürituse üks korraldajatest, Eesti Maaülikooli biomajandustehnoloogiate õppetooli vanemlektor Tõnu Leemet.

Kokku on tänavusel võistlusel osalemas 12 võistkonda koos 41 võistlejaga. Võistlusel tuleb igal meeskonnal lahendada praktiline ülesanne ehk luua vastavalt kirjeldatule 3D mudeli lahendus. Hinnatakse disani ja modelleerimise meisterlikkust Fusion paketiga. 

Autodesk Fusion tarkvaraga saab ühendada tööstusliku ja mehaanilise disaini ja programmeerida CNC-tööpinkidele tööoperatsioone ilma programmikeskkonnast lahkumata.  

Esikoha saavutav võistkond saab auhinnaks 1200 eurot, teine koht 900 eurot ja kolmas koht 700 eurot. Võistlust korraldavad Eesti Maaülikool ja AruCAD Süsteemid OÜ, sponsoritena toetavad Autodesk, 3Dconnexion ja Revismo OÜ.

Rohkem infot: https://www.arucad.ee/

 

Lisateave:

Mihkel Vaher

Mihkel.Vaher@arucad.ee