Tehnikamaja ilmajaam:

Vaata ilmainfot

Eesti Maaülikooli finantsjuht valiti aasta raamatupidajaks

Kaire Klaus auhinnaga

8. novembril selgus Hiltoni hotelli konverentsikeskuses aasta raamatupidaja, kelleks osutus Eesti Maaülikooli finantsjuht Kaire Klaus. Aasta raamatupidajat valiti juba kümnendat korda. 

Sellel aastal ei seadnud raamatupidajad oma kandidatuuri ise üles, vaid läbi soovituskirjade soovisid neid tunnustada kolleegid ja ettevõtete juhid. Kandidaatide hindamisel võttis komisjon aluseks osaleja kohta saadetud info, soovituskirja ja analüüsiti erialaseid teadmisi läbi hindamisküsimustikule antud vastuste, kirjutas rmp.geenius.ee

Kaire Klaus asus Eesti Maaülikoolis tööle 1998. aastal raamatupidajana ning on viimased 13 aastat olnud suurepärane ja kompetentne pearaamatupidaja-osakonnajuhataja. Alates käesoleva aasta juulikuust on Kaire maaülikooli finantsjuht.

“Oma ametikohal puutun kokku uskumatult põneva maailmaga. Minu ümber on juhid, tippteadlased, ettevõtluspisikuga teadlased, õppejõud, tudengid ning neid kõiki toetavad taustajõud, kellel kõigil on maailma paremaks muutmiseks oma mõtted, soovid, ideed, tegemised. Ja kui need vormitakse tehinguteks, siis on väga põnev leida see parim võimalus ja neid teel toetada,” kommenteeris Klaus. 

Konkursi eesmärk on väärtustada raamatupidaja ametit ja pöörata tähelepanu raamatupidajatele, kes on märkimisväärselt aidanud kaasa kogu valdkonna või oma ettevõtte arengule.

 

Loe edasi Geeniusest