Tehnikamaja ilmajaam:

Vaata ilmainfot

SA EMÜ Joosep Tootsi Fondi töös toimus muudatus

Foto: Jassu Hertsmann
Joosep Tootsi Fondi stipendiumid jagatakse välja akadeemilisel aktusel

SA Eesti Maaülikooli Joosep Tootsi Fondi töös toimus muudatus: alates 1. veebruarist koordineerib fondi tegevusi Silja Kana​. 

SA Eesti Maaülikooli Joosep Tootsi Fondi eesmärgiks on rahaliste vahendite sihipärane kogumine ja jagamine, vahendades maaülikoolile mõeldud sihtotstarbelisi toetusi ning finantseerides ülikooli poolt läbi viidud projekte. Fondi vahendusel antakse avaliku konkursi korras välja preemiaid ja stipendiume ning finantseeritakse uurimis- ja arendusprojekte kultuuri, teaduse ja hariduse valdkondades. Üheks oluliseks eesmärgiks on toetada ettevõtjate ja ülikooli koostööd.

Alates 1. veebruarist koordineerib fondi tegevusi Silja Kana koostöös fondi nõukoguga. Hetkel kuuluvad fondi nõukokku Anu Hellenurme, Roomet Sõrmus ja Aret Vooremäe. Kindlasti saab nii mitmeski valdkonnas ülikooli ja ettevõtete koostööd kas algatada või suurendada. Mõtted ja ettepanekud ülikooli pere poolt on väga oodatud.

2023. aastal panustas Eesti Maaülikooli tudengite arengusse läbi stipendiumite ja preemiate kümme ettevõtet ja organisatsiooni. Aasta kokkuvõtteks oli stipendiumisaajate nimekirjas kokku 26 tudengit. Aitäh Baltic Agro, RMK, Eesti Suurpõllumeeste Klubi, Vilistlaskogu, Reginett, Jõudluskontroll, Noore loomaarsti stipendiumi ja preemia välja pannud OÜ Anu Ait, PetCity, Tallinna Vesi.

Suur tänu annetajatele, kelle toel sai kokku Ukrainast pärit õppija stipendium. Suur tänu ka fondi senisele juhatuse liikmele Kairit Pritsile tehtud töö eest.

Lisainfo:

Silja Kana
SA EMÜ Joosep Tootsi Fond
521 0052
tootsifond@emu.ee