Tehnikamaja ilmajaam:

Vaata ilmainfot

Metsamajas avati kolleegipreemia nominentide sein

Foto: Kerli Liiv
Kolleegipreemia nominendid

Eile avati Metsamajas 2023. aasta kolleegipreemia nominentide sein, kus saab tutvuda maaülikooli sädeinimestega.

Lõppenud kolleegipreemia konkurss oli järjekorras kolmas, esmakordselt tunnustati kolleege 2021. aastal. Konkurss viidi läbi kahes voorus - esimeses voorus esitati 27 töötaja kohta vastavalt statuudile põhjendus, teises voorus valisid töötajad salajase hääletuse teel kolm enim hääli saanud nominenti (täpsemalt loe siin).

11. aprillil olid 27 nominenti kutsutud Metsamaja fuajeesse, kus üheskoos avati nominentidele pühendatud sein. Konkursi korraldaja Kerli Liiv sõnas, et kolleegipreemial tunnustuse saanud töötajad on maaülikooli sädeinimesed, kes oma kohaolekuga sütitavad ka teisi töötajaid, süstides neisse rohkem motivatsiooni ning luues õhkkonna, kus tööl käimine on puhas rõõm. Et üritusel osalejad saaksid üksteisest rohkem teada, toimusid erinevad mängud. 

Kolleegipreemia väljaandmise eesmärk on tunnustada töötajaid, kes aasta jooksul on silma paistnud töötajate ja struktuuriüksuste vahelise koostöö edendajana ning ülikooli väärtuste hoidja ja kandjana. Ülikool tänab töötajaid, nii neid, kes märkasid ja neid, keda märgati. Kõikide nominentidega saab tutvuda siseveebis siin ja kuni järgmise aasta kolleegipreemiate valimiseni Metsamaja fuajee taimeseinal.