Tehnikamaja ilmajaam:

Vaata ilmainfot

Jääaja keskuses toimus energiakasutuse seminar

Seminaril osalejad

31. mail toimus Tartu maakonnas Jääaja keskuses Inseneriakadeemia projekti raames energiakasutuse seminar, mis tõi kokku ligikaudu 60 üliõpilast ja õppejõudu. Seminar oli pühendatud energiatõhususe ja -kasutuse erinevatele aspektidele, pakkudes osalejatele võimalust teadmiste vahetamiseks ja uute ideede tutvustamiseks.

Seminari raames kuulati kokku umbes 30 ettekannet, mis käsitlesid laia teemaderingi, alates taastuvenergia lahendustest kuni innovatiivsete tehnoloogiateni energiatõhususe parandamiseks. Ettekanded pakkusid nii teoreetilisi teadmisi kui ka praktilisi näiteid, andes osalejatele põhjaliku ülevaate väljakutsetest ja võimalustest energia valdkonnas.

Osalejate poolt hinnati esitlusi hoolikalt mitme kriteeriumi alusel ning parimad esinejad tunnustati Oomipoe kinkekaartidega.

Lisaks päeva sisulisele osale oli ettekannetel osalejatel võimalus tutvuda Jääaja keskuse ekspositsiooniga.

Ürituse peakorraldaja Mart Hovi sõnul läks seminar igati korda, sest pakkus osalejatele väärtuslikku õpikogemust ja võimalust luua oma valdkonnas uusi kontakte. "Järgmisel aastal toimub üritus 30. mail Tallinnas Energia Avastuskeskuses," sõnas Hovi.